tirsdag 13. mai 2014

Styr langt unna Dell!!

Til alle som i det hele tatt vurderer å handle hos Dell, og lurer på andres erfaringer med de, styr lang unna Dell!!!

Jeg har ikke tall på hvor mange stasjonære og bærbare PCer jeg har hatt derfra, og idag fikk jeg for alvor testet brukerstøtte og supporten deres. Jeg snakket nemlig akkurat med verdens mest møkkleie, sure og minst hjelpsomme supportmedarbeider - han jobber hos Dell og heter Hugo!!

Jeg leaser en PC fra Dell som den siste tiden har begynt å miste nettverkstilkoblingen hele tiden. Noen sekunder av gangen. Jeg ringte supporten til Dell på fredag, og snakket da med en som het Christoffer Wall som var hyggelig og hjelpsom. Han skulle sende meg nye drivere for å starte feilsølkingen der.

Da jeg forsøkte å legge inn driverne i dag, viste det seg at alle driverne Dell hadde sendt meg var mye eldre enn det som allerede er installert. Jeg fikk bl.a. en BIOS A08 tilsendt, men jeg har A12 installert.

Jeg ringte da support hos Dell og fikk snakke med denne Hugo. Jeg fikk ikke engang begynt å snakke før han avbrøt meg og sa irritert at jeg ikke trengte å fortelle han noen ting for han kunne lese loggen på saken....!

Jeg ble svært overrasket over og bli møtt så krasst, så jeg spurte pent om jeg kunne få fortelle og oppdatere han med informasjon, og fordi jeg lurte på hva jeg skulle gjøre siden driverne jeg hadde fått var eldre enn de jeg hadde. Han sa da at eldre drivere skulle jeg bare la være å installere.

Jeg spurte han om ikke Dell sender ut de nyeste driveren som er gjeldende, og da svarte han irritert at jeg ikke hadde vært ved PCen da jeg ringte inn saken, og dermed kunne ikke Dell vite hva jeg hadde installert.

Men Dell bør vel sende ut de nyeste driverne til en maskin og et operativsystem uansett om kunden er ved maskinen når han ringer eller ikke??? Det er vel ikke noe poeng å sende gamle drivere....?

Denne Hugo ble da så irritert at han ba meg finne Windows platene og installere Windows på nytt, og at jeg da kom til å miste alt jeg hadde lagret....!

Jeg spurte om han se om PCen var levert med plater, og jeg fortalte at det gjelder en PC jeg leaser fra Dell. Det vil si, jeg ringte Dell og bestilte PCen og avtalte leasing med de, så i min verden leaser jeg PCen fra Dell. Da svarte han krasst at dette er ingen PC jeg leaser fra Dell. Den leases fra GE Capital..... Ja det er der regningen kommer fra, men det er vel en Dell PC med Dell support....! Eller hva Dell? Eller hva Hugo....???

Dell får rene ord for penga tilbake fra meg her og på Facebook siden deres: Hugo er rett og slett en MØKKLEI fyr som burde sparkes på hue og ræva bort fra alt som har med kundeservice å gjøre!!!!! Makan til møkkasupport har jeg aldri vært borti!!!

7 kommentarer:

  1. Hej Eivind

    Tak for din besked på vores Facebook-side.

    Vores kunders oplevelser og mening betyder utrolig meget for os, og jeg er helt enig I at den opførsel du er blevet mødt med, er under al kritik, og ligger bestemt ikke indenfor de rammer vi sætter for vores support personel.

    Derfor vil jeg rigtig gerne have denne sag eskaleret til den ansvarlige manager, og i den forbindelse må du meget gerne sende mig dit servicetag i en privat besked på vores Facebook side. Så vil jeg sørge for at der bliver taget hånd om sagen fra vores side.

    Endnu engang beklager jeg dybt den oplevelse du har haft!

    Med venlig hilsen

    Karina Hansen
    Dell | Social Media & Communities Professional
    Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Karina!

      Ja dette var langt under enhver kritikk, men bra at du tar tak i saken.

      Jeg har sendt dere en privat melding på Facebook med min servicetag.

      Mvh Eivind Røhne

      Slett
    2. Hej Eivind

      Problemet er blevet rapporteret til vores quality manager hos teknisk support, og har du brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at komme direkte til mig.

      Med venlig hilsen

      Karina Hansen
      Dell | Social Media & Communities Professional
      Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

      Slett
    3. Det er fint å høre at problemet har blitt rapportert videre, og jeg håper det faktisk skjer noe på bakgrunn av det, og at det ikke bare er fine ord her på bloggen min og facebook.... Men på tross av dette så har jeg ikke hørt noe mer fra dere i denne supportsaken, annet enn dine meldinger på Facebook og her..... Så jeg kan ikke si jeg er imponert over "Dell Cares" som det så fint kalles...

      Til infomasjon; siden jeg ikke hørte noe mer fra dere måtte jeg skaffe hjelp fra en IT-tekniker som fikset problemene med PC-en jeg har fra dere. Men det er jo helt på trynet at det skal være nødvendig når jeg faktisk betaler for en PC som leases fra dere i Dell med support avtale....

      Mvh Eivind Røhne

      Slett
    4. Hej Eivind.

      Jeg er ked af at høre, at du har været nødt til at få hjælp udefra, men vi må have misforstået hinanden i vores kommunikation her på siden & på Facebook. Jeg spurgte på Facebook om problemet var løst, eller om du havde brug for min hjælp, hvilket jeg desværre ikke fik et klart svar på.

      Du skal naturligvis ikke ud og betale for hjælp andre steder, hvis du har problemer indenfor garanti perioden. Skulle du en anden gang have brug for hjælp, kan du altid kontakte mig direkte på Facebook, eller via mail: Karina_Hansen@Dell.com.

      Med venlig hilsen

      Karina Hansen
      Dell | Social Media & Communities Professional
      Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

      Slett
    5. Hei igjen Karina.

      På Facebook ba du meg sende dere min servicetag som personlig melding. Du la inn den beskjeden til meg 13. mai kl 11:41, og kl 12:37 samme dag sendte jeg dere melding med servicetagen. Jeg regnet da med at saken ville bli tatt tak i siden det var det dere spurte om.... Da jeg ikke hørte noe, besvarte jeg mailen jeg mottok av Christoffer Wall med de utdaterte driverne, men heller ikke da hørte jeg noe...

      Mvh Eivind Røhne

      Slett
    6. Hej Eivind.

      Jeg beklager dybt at jeg har mistolket din besked, og at du derfor ikke har modtaget den nødvendige hjælp!

      Jeg mener at jeg spurgte om du have disk, og om du havde brug for noget fra min side, men ikke fik et direkte svar, men jeg skulle naturligvis have været opmærksom på at problemet ikke var løst. Det tager jeg gerne på mine skuldre.

      Har jeg forstået det korrekt, at problemet er løst nu eller? Hvis det er, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte på Facebook, såfremt du på et senere tidspunkt har brug for hjælp. Så skal jeg nok tage ejerskab på sagen fra starten af.

      Med venlig hilsen

      Karina Hansen
      Dell | Social Media & Communities Professional
      Følg os på Twitter: @DellLytter og Facebook

      Slett